tiistai 24. maaliskuuta 2015

Return!

Hei!
Päätin vihdoin ja viimein alkaa uudestaan pitämään blogia, mutta hiukan eri aiheella. On ollut itse asiassa jo varmaan puolenvuoden aikomus mutta se on vaan aina jäänyt. Nyt sitten päätin ottaa itseeni niskasta kiinni ja aloittaa tämä.

Eli kuten huomaatte, olen poistanut kaikki vanhat postaukseni joten aloitan puhtaalta pöydältä alusta. Aiheenahan siis toimii meikkaaminen ja pukeutuminen aika pitkälti. Tätä en osaa oikein selittää kunnolla mutta kun meikkailen, maskeeraan ja pukeudun jollain kivalla tavalla, päivitän siitä tänne. Tavoite olisi myös tehdä videoita, kunhan vain oppisin käyttämään editointi laitteita, olenhan blondi. Siinä ohella tietysti voi tulla erilaisiakin postauksia joko omasta tai teidän tahdosta.

Mitä minulle sitten nykyään muuten kuuluu? Kuuluu ihan hyvää, toki masennuksen kanssa edelleen on vähän ongelmia. Välillä olo vähän helpottaa ja sitten se taas yhtäkkiä pahentuu mutta tämä on johtunut aikalailla siitä että olen yrittänyt heittää kaikki ajatukset päästä ja paeta niitä. En siis ole ollenkaan käsitellyt niitä mitä olisi pitänyt. Nyt olen siis aloittanut kunnolla tämän mielen kuntoutukseni ja toivottavasti asiat alkavat rullaamaan parempaan suuntaan. Tämän kerron siksi koska viimeiset postaukseni olivat aika sekavia ja niistä kyllä huomasi että ei kaikki ollut ok, tekee oikein itselläkin pahaa lukea niitä.
Aikalailla vuosi on kulunut tästä viimeisimmästä postauksesta. Siinä ajassa olen kyllä kerinnyt vähän kehittyä itseni kanssa ja on jollain asteella tullut aikuistuttua. Ajattelee asioita hieman erillä tavalla kuin silloin ja voi että osaakin hävettää kuinka tyhmä on ollut joku aika taaksepäin.
Mutta siis muuten elämä rullaa raiteillaan ja hyvin menee sinkkuna, koulussa ja ystävien kanssa.

Nyt siis on aika aloittaa alusta ja toivoisin teiltä apuja, ehdotuksia postauksiin ja videoihin. Voitte joko jättää kommenttia ja ehdotuksia tänne tai laittaa vaikka ask.fm:ssä josta minut löytää nimeltä Wocol. Sillä nimellä minut löytää aikalailla kaikkialta. Sivusta taitaa löytyä linkit Insagramiin, Askiin ja Irc-Galleriaan.


~LoveThisLifeStyle~

2 kommenttia: