tiistai 24. maaliskuuta 2015

Today.

Tänään minulla oli etäpäivä joten päätin käyttää aikani tähän, eli meikata ja räpsiä kuvia, autokoulun teoriatuntien lisäksi. halusin kokeilla jotain vähän erilaista ja värikkäämpää meikkiä kuin normaalisti käyttäisin. Lopputuloksesta tuli mielestäni ihan kiva ja tykkään tuosta luomivärin väristä. Instagramiin lisäsin myös kuvan tämän päivän meikistä, käykää ihmeessä tsekkaamassa sekin! Löydät linkin minun Instagramiin sivusta.

Ajattelin siis nyt heti edellisen postauksen perään päivittää tämän päivän touhuilua ja meikkaamista. Jossain vaiheessa ajattelin myös lisäillä vanhempia maskeerauksiani ja muita näitä tyylikkäitä päiviäni. Blogin ulkoasua ajattelin myös muokkailla tässä heti kun kerkiän, koska jotenkin tuli sellainen olo että en pidä tästä hirveästi. Toimikoon nyt tämän väliajan.






"Miss me, Miss me, Now you wanna kiss me."

~LoveThisLifeStyle~



2 kommenttia:

  1. Hei. Luin fb:n kautta sun blogista ja luin. Sen vaan haluan sanoa että mahtavia kuvia susta ♥ jatka samaan malliin ::))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos todella paljon, tällaiset kommentit piristävät aina. <3 Ja ihanaa että tykkäsit, tarkoitus olisi jatkaa samaa rataa ja pistää vielä vähän paremmaksi. :)

      Poista