maanantai 3. lokakuuta 2016

Menoa&Meininkiä


Taas on päälle viikko tullut kierreltyä. 
Lähdin viikko sitten perjantaina Jyväskylään ja sieltä lauantai aamuna Kajaaniin. Kivaa oli käydä sielläkin pitkästä aikaa. Tais mennä lauantai ilta juhliessa, Onnelassa oli glow rockersit ja sen taas huomasi menosta. Aamulla snäppejä katsellessa pystyi vain toteamaan että on ainakin ollut hauskaa ja menoja. Pienen naamapalmun kanssa sai osaa tallenteista kyllä katsoa...
Oli mukavaa nähdä kaikkia mutta osa kyllä harmiks jäi näkemättä. En kovin kauaa voinut viipyä kun maanantaina lähdin jo takaisin ajelemaan Jyväskylään. Sitten kun olen Kuopion kohdalla menossa tulee Suvilta kuvia meikeistä mitä jäi... Noh, se on nyt hetki pärjättävä ilman niitä. Pian mä siellä tuun toivottavasti taas käymään!


Kyllä, vihdoin ja viimein sain otettua kotoa autonkin mukaan kun Tampereen kotipuolesta sain autopaikan. En tiiä mitää parempaa fiilistä ku ajella autolla pitempää matkaa ja kuunnella musiikkia tunteella rauhassa. Kuopiossa on aina perus pysähdys paikka siltä väliltä. On mukava käydä sielläkin aina moikkailee kaikkia. Pitäis vaan joku kerta tässä käydä sillä seudulla vähän pidemmän aikaa, niin kerkeis enempi nähdä kaikkia.


Jyväskylässä käyn siskon työpaikalla välillä tekemässä apuna töitä. 
Hyvin sinänsä että Jyväskylässä käyn välillä töissä ja asun Tampereella... Noh, jospa sitä täältäkin suunnalta sais töitä. Ja hyvä et edes jossain päin on välillä jotain tekemistä. 
Torstaihin asti kävin siellä sitten töissä ja päivällä lähdin Lauran kanssa insinööriopiskelijoiden 22h kestävälle risteilylle. Käytiin mutka Tukholmassa, maissa vaan ei nyt tullut kyllä käytyä... Aluksi risteily tuntu enemmänkin pelokkaalta idealta mutta sitten pikkuhiljaa bussissa Jyväskylästä Turkuun alkoi idea tuntua paremmalta. Mistään myrsyvaroituksesta en mitään älynnyt mutta mietin yön aikana kylläkin että kylläpä tää laiva keinuu... Sieltä päivällä herätessä aloin laskemaan viimeisiä rahoja joilla luojan kiitos sai vielä ostettua ruokaa.
Päästiin perjantai yöllä vielä turvallisesti takaisin Jyväskyläänkin.

 

Lauantai vietettiinkin sitten äidin hoivissa flunssassa. Eilen sitten nappasin Outin myös Jyväskylästä kyytiin ja ajeltiin takaisin kotiin Tampereelle. 

Tämä päivä onkin sitten mennyt ihan vain makoillessa ja lepäillessä tätä flunssaa pois. Mitä nyt Krista tahtoi orjatyövoimaa haalareiden merkkien ompelussa. Saatiin jopa viisi merkkiä yhteensä kiinni! Vielä ois sitten noin kymmenen jäljellä... Huomenna jatketaan. Langat vain meinas olla vähän solmussa välillä ja lahkeita ommeltiin yhteen. 
Mitä? Ai että Stylistiksi valmistunut?

No mutta voin kertoo että en mikään innokkain ompelija ole. Ekaa kertaa, kun amiksessa astuin luokkaan ja katsoin ympärilleni, mietin että "mitä hittoa mä teen täällä?" koska koko luokka oli täynnä ompelukoneita.
Kyllä se ompelukin lähti sujumaan kuitenkin loppujenlopuksi. Niin sen jälkeen kun ompelin ehkä vuoden ajan yhtä hametta. 


Rakastan tuota vaahteraa, mikä on meidän pihassa kotona Parkualla. Aivan upean näköinen näin syksyisin!

Toivon vain niin että voisin herätä huomenna ilman tätä flunssaa. Juuri nyt kun sitä ei sais olla..



~LoveThisLifeStyle~



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti