maanantai 5. syyskuuta 2016

Well hellou!


Viimeisimmästä postauksesta on kuin onkin taas aikaa. Pudottelin tuohon alle pari postausta parista maskeerauksesta mitä olen tehnyt. Lisäilen tänne vielä muutamia maskeerauksia lähipäivinä.


Ja että mitähän minulle kuuluu nyt?
Keväällä valmistuin Stylisti artesaaniksi. Koulun viimeinen vuosi meni aikalailla Rendel -elokuvan tuotannossa maskeeraus- sekä puvustus assistenttina. Huikeeta oli päästä mukaan elokuvaryhmään ja siitä sai loistavaa kokemusta. Kesällä olin mukana myös Napapiirin sankarit 3 -elokuvan tuotannossa puvustus assistenttina.


Muutin juuri myös Tampereelle! Kovasti etsin täältä töitä ja ajattelin, että nyt kun minulla on aikaa, voisin taas postailla. Tahtoisin kovasti myös videopostailla ja kokeilenkin sitä. Suurin hätä videopostauksissa on se, että osaanko muokata niitä. Oppiihan senkin siinä samalla sitten.
En ole kuitekaan mikään erikoisen hyvä kirjoittelemaan, joten tökkii tämä postailu aina vähän senkin takia. Videolla voisi juttu luistaa paljon paremmin!

Enkä ajatellut enään postailla vain tyyli ja maskeeraus jutuista, niitäkin kyllä, vaan myös ihan kaikesta mitä mieleen tulee! Videolla voisin kertoa kuulumisiani paremmin, kunhan saan sellaisen väsiltyä. Tahtoisin bloggaamisen suhteen kehittyä paljonkin, joten let's see mitä tästä tulee taas. Jos paremmin kuin viimekerroilla ;)

Kuvista kiitosta Suville

~LoveThisLifeStyle~

2 kommenttia: